Pane Carasau är Sardiniens typiska tunnbröd som även kallas fåraherdens bröd. Detta bröd görs på traditionellt vis med handutbakning och gräddas i vedugn av signora Maria Grazia och hennes dotter på centrala Sardinien. Brödet är flortunt och krispigt och innehåller sardiskt ekologiskt semola (kärnvetemjöl av durum, salt, vatten och jäst.  

Förpackn:   250g

Delikatesser

Vi direktimporterar delikatesser från främst Sardinien. Våra produkter finns på Oliveriet i Kristinehamn samt i utvalda delikatessbutiker. Kontakta gärna oss för mer information på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0550-50 15 00. 

KONTAKTA OSS

EMAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TELEFON: 0550-50 15 00

FACEBOOK: oliveriet
TWITTER: @italyfoodtravel
INSTAGRAM: oliveriet

Öppettider

Tis - Tors: 11:30-14:30 / 17-20
Fredag: 11:30-15 / 17-20
Lördag

12-15  /  17-20

Andra öppettider kan gälla vid event.

OLIVERIET HAR JUST NU STÄNGT OCH ÖPPNAR IGEN FREDAG 22/1. 

 

Go to top