Typisk pasta från Sardinien sk Malloreddus. Denna pasta görs av semola di grano duro, kärnan i durumvetet, som odlas och mals mekaniskt med en kvarnsten. Vid produktionen av pastan används formar i brons "trafilata al bronzo". Pastan torkas minst 24 timmar i låg temperatur och pastan håller högsta kvalitet. Denna pasta smaksätts med tomat, spenat och saffran och heter Arcobaleno dvs regnbåge.

Förpackn:   500g
Koktid:   12 minuter     

Delikatesser

Vi direktimporterar delikatesser från främst Sardinien. Våra produkter finns på Oliveriet i Kristinehamn samt i utvalda delikatessbutiker. Kontakta gärna oss för mer information på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0550-50 15 00. 

KONTAKTA OSS

EMAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TELEFON: 0550-50 15 00

FACEBOOK: oliveriet
TWITTER: @italyfoodtravel
INSTAGRAM: oliveriet

Öppettider

Tis - Tors: 11:30-14:30 / 17-20
Fredag: 11:30-15 / 17-20
Lördag

12-15  /  17-20

Andra öppettider kan gälla vid event.

OLIVERIET HAR JUST NU STÄNGT OCH ÖPPNAR IGEN FREDAG 22/1. 

 

Go to top