Vårt agerande runt Covid-19 Corona

För dig som inte vill vistas utanför hemmet men ända vill njuta av italiensk mat och delikatesser har Oliveriet några lösningar. Du kan beställa allt på vår meny, pizza, pasta, chark och ost etc för avhämtning. Betalning kan göras med swish 123 690 18 05 och vi skickar kvittot på email eller sms. Du behöver inte komma in utan kan vänta utanför i friska luften. Beställningen kan göras på telefon på 0550-501500 eller via Appen WEIQ Order där du betalar direkt med Swish. 

Menyn hittar du direkt på appen WEIQ order eller på www.oliveriet.se/menyer/a-la-carte samt pizzorna på www.oliveriet.se/menyer/pizza.

Dessutom har vi laddat upp med massor av goda italienska delikatesser med allt från burrata, buffelmozzarella, oliver, hantverksglass, pasta även glutenfri, pastamjöl, tryffelprodukter, risotto-ris, tartufi di cioccolato, inlagda tomater, pecorino-ost, salsiccia mm. Vi har även färdiga matkassar med recept t ex vårt pizzakit där du kan laga äkta italienska rätter hemma.

På förfrågan kan vi även köra hem till dig med mat och delikatesser. 

Oliveriet följer myndigheternas anvisningar. Restaurangen är öppen som vanligt och vi har såklart vidtagit extraåtgärder t ex vad gäller desinficering många gånger per dag av alla ytor och allt som gäster och anställda vidrör och på borden finns inget som vidrörs t ex olivolja, salt och peppar (som desinficeras efter varje användning). Enligt FHM anvisningar sitter ni som gäster med minst 1 meters mellanrum till nästa bord och max 4 gäster per bord. Vi erbjuder såklart handtvätt och handsprit i olika former. Alkoholserveringen slutar kl. 20:00 och lokalen måste vara utrymd innan kl. 20:30.

Vi är lite ”jobbiga” och ber er vänta utanför eller vänta/flytta på er innan ni t ex får ert bord men det är för er skull så att vi inte skapar trängsel. Vi ber er också att sätta er på bestämda platser och inte flytta på stolar och bord allt för att respektera avstånd.  

Vi i restaurangbranschen har ju rutiner för handtvätt och ber även er gäster att tvätta händerna en extra gång. Vi är rädda om vår personal och vi ber er att inte besöka oss om ni känner är sjuka. Vi får alla hjälpas åt för att göra det bästa av denna situation. Ciao från Jenny & Andrea med personal.

Go to top