Vårt agerande runt Covid-19 Corona

För dig som inte vill vistas utanför hemmet men ända vill njuta av italiensk mat och delikatesser har Oliveriet några lösningar. Du kan beställa allt på vår meny, pizza, pasta, chark och ost etc för avhämtning. Betalning kan göras med swish och vi skickar kvittot på email. Du behöver inte komma in utan kan vänta utanför i friska luften. Beställningen kan göras på telefon på 0550-501500.

Menyn hittar du på www.oliveriet.se/menyer/a-la-carte samt pizzorna på www.oliveriet.se/menyer/pizza.

Dessutom har vi laddat upp med massor av goda italienska delikatesser med allt från burrata, buffelmozzarella, oliver, hantverksglass, pasta även glutenfri, pastamjöl, tryffelprodukter, risotto-ris, tartufi di cioccolato, inlagda tomater, pecorino-ost, salsiccia mm. Vi har även färdiga matkassar med recept där du kan laga äkta italienska rätter hemma.

På förfrågan kan vi även köra hem till dig med delikatesserna. Detta gäller även mat för avhämtning på förfrågan till t ex företag.

Oliveriet följer myndigheternas anvisningar. Restaurangen är öppen som vanligt och vi har såklart vidtagit extraåtgärder t ex vad gäller desinficering många gånger per dag av alla ytor och allt som gäster och anställda vidrör och på borden finns inget som vidrörs t ex olivolja, salt och peppar (som desinficeras efter varje användning).

Vi i restaurangbranschen har ju rutiner för handtvätt och ber även er gäster att tvätta händerna en extra gång. Vi är rädda om vår personal och vi ber er att inte besöka oss om ni känner är sjuka. Vi får alla hjälpas åt för att göra det bästa av denna situation. Ciao från Jenny & Andrea med personal.

Go to top