Oliveriet

 

Delikatesser

Jenny och Andrea handplockar delikatesser från småskaliga producenter främst från Andreas hemö Sardinien. En stor del av sortimentet är ekologiskt.

Hos oss får du även tips på recept och hur du skall använda delikatesserna på äkta italienskt sätt. Vi gör även härliga presentkorgar som är mycket uppskattade.

Pizzeria & Ristorante

På Oliveriet serverar vi endast äkta italiensk mat av högsta kvalitet som lagas från grunden med mycket "amore". Oliveriet har fullständiga rättigheter och har t ex många spännande viner från främst Sardinien. Vi serverar italienskt kaffe "Illy" och äkta italiensk gelato. Vi serverar både "menu alla carta" och äkta italiensk pizza. Menyn ändras ofta då vi jobbar med färska råvaror efter säsong och även humör, väder och vind spelar in.

Vi är slow-food och därför tar det kanske lite längre tid att äta hos oss då vi t ex kokar pastan när du beställer den, allt för att du skall få den bästa italienska matupplevelsen.

Matlagningskurser

Vi anordnar italienska matlagningskurser med jämna mellanrum och du kan även boka in dig för en privat matlagningskurs om ni är en grupp om minst 10 personer. Den mest populära kursen är "pasta fresca" - färsk pasta. Läs mer om våra kurser och event här

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en kurs.

Aktiviter och kvällar

Oliveriet organiserar temakvällar där vi dyker ned i en speciell matkultur någonstans i Italien. Vi organiserar bl a vinprovningar med mat och temakvällar. Det går även att hyra in sig på Oliveriet för en italienska kväll om ni är en grupp om minst 10 personer. Vi anordnar dessutom fika-event och italiensk bokcirkel med mat och mycket annat.

Läs mer om våra arrangemang här.

Smaka på Kristinehamn

  Vi är med i nätverket Smaka på Kristinehamn; företag, organisationer och kommun tillsammans för mat med kvalitet.

Smaka på Kristinehamn

KONTAKTA OLIVERIET

ADRESS: Kungsgatan 48 Kristinehamn
EMAIL: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.l

TELEFON: 0550-50 15 00 / 0763-39 18 19

FACEBOOK: Oliveriet
INSTAGRAM: Oliveriet_by_Italiafoodtravel

Öppettider

Tisdag-Fredag 11:30 - 20:30
Lördag

12-15  /  17-20:30

Söndag

12-16

Andra öppettider kan gälla vid event.

Go to top

webbproduktion KoBoToLo